Zahtev za ponuduPošaljite zahtev

Turistička agencija Sedmica plus osnovana je 2004. godine. Nalazi se u strogom centru grada, preko puta Negotinske gimnazije, u Hajduk Veljkovoj ulici broj 42. Bavi se organizacijom svih vrsta turističkih aranžmana: letovanje, zimovanje, ekskurzije, smeštaj u Negotinu, organizacija izleta, prodaja avio karata i karata za muzičke koncerte, putno osiguranje ...

Naš slogan je "Sedmica, Vaš srećan broj!". Želimo da svako Vaše putovanje bude kao premija na lutriji. Od tolikog broja turističkih agencija, izabrali ste baš našu. Ispostavilo se da je to prava, dobitna kombinacija i da ste se nakon realizacije Vašeg aranžmana vratili odmorni, raspoloženi, srećni i puni najlepših utisaka. 

U okviru D.O.O. Sedmica plus nalazi se i Odeljenje za marketing koje Vam može obezbediti izradu radio i TV spotova, organizaciju reklamne kampanje na teritoriji cele Istočne Srbije kao i izradu radio i TV emisija, kvizova i putopisnih reportaža.

Naš youtube kanal je Sedmica Travel i na njemu možete pogledati kako mi to radimo. Naše putopisne emisije emituju se na RTV "Bor", TV Trans Negotin, TV Istok Salaš, TV Kladovo i T1 Zaječar.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com