Zahtev za ponuduPošaljite zahtev

 • 20160124_002140
 • BucarestTerme12
 • CCB_Rev20191__Facebook-cover-1200x628px-
 • New-Years-Eve-Party-in-Bucharest
 • Therme-Spa-Bucuresti-2
 • b77abfd71e07cd4581ceb69107a573a9
 • bucharest-romania
 • maxresdefault-1
 • maxresdefault
 • whats-on-bucharest-terme-spa-and-pool-1

 

 

NOVA GODINA – BUKUREŠT

Bor - Zaječar – Negotin - Kladovo – Bukurešt – Kladovo - Negotin – Zaječar - Bor

 

I DAN

29.12.2023.

Polazak iz Zaječara u 22:00, iz Negotina u 23:00, iz Kladova u 24:00. Direktna noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i pauzom radi obavljanja graničnih formalnosti.

II DAN

30.12.2023.

Po dolasku u Bukurešt, panoramsko razgledanje grada: Trgovi Ujedinjenja, Univerziteta, trg Romana, trg Pobede, Spomenik herojima vazduhoplovstva, Trijumfalna kapija, bulevar Kiselef (duži od Šanzelizea), itd. Odlazak i smeštaj u hotel sa tri zvezdice. U večernjim časovima organizovana šetnja do Trga Revolucije. Nastavak šetnje kroz park Cismigiu i odlazak u stari deo Bukurešta. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

III DAN

31.12.2023.

Doručak. Fakultativno: Odlazak u Bukureštanske Terme. 365 dana u godini unutrašnja temperatura vazduha je izmedju 29 i 30 stepeni Celzijusa a temperatura vode 33 stepena Celzijusa. Termalne vode koje dolaze iz dubine snabdevaju vodom 9 bazena, 6 sauna, 4 turska kupatila i 16 vodenih tobogana. Terme su najveća botanička bašta u Rumuniji sa preko 800.000 biljaka, uključujući 1.500 palmi, nebrojeno mnogo orhideja i drugih jedinstvenih primeraka. U cenu fakultative uključen je prevoz do Termi a Vi birate jedan od tri programa: Galaxy (tobogani), Palm (palme) ili Elysium (raj). Slobodno vreme. U večernjim časovima odlazak do trga na doček Nove Godine (organizovani odlazak, individualni povratak). Noćenje.

IV DAN

01.01.2024.

Doručak. Fakultativno: obilazak Palate Parlamenta (po zapremini, druga građevina sveta). Fakultativno: obilazak najlepšeg parka u Bukureštu, parka Herestrau, koji se nalazi pored istoimenog jezera. Obilazak Etno muzeja - Tradicionalni rumunski muzej nalazi se na obali jezera Herastrau i jedan je od najvećih i najstarijih muzeja na otvorenom u Evropi. Ovde možete videti drevne kuće, crkve, vetrenjače, tkačnice i instrumente koji imaju impresivnu umetničku i istorijsku vrednost. Fakultativno: obilazak kompleksa „Baneasa Shoping City” koji se nalazi na periferiji Bukurešta: Ikea, Carrefour, Brico, Sony centar, Humanic, Zara, H&M itd. Slobodno vreme. Noćenje.

V DAN

02.01.2024.

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela. Odlazak do tržnog centra “AFI Cotroceni”. AFI je najveći tržni centar u Rumuniji i prostire se na oko 90.000 kvadratnih metara. Pored mnoštva poznatih marki, u njemu ćete moći i da koristite klizalište ili da se vozite vozićem iznad glava ostalih posetilaca. Polazak za Srbiju.

VI DAN

03.01.2024.

Dolazak u Kladovo, Negotin i Zaječar u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima. Prestanak aranžmanskih usluga.

ARANŽMAN RAĐEN ZA MINIMUM 40 PUTNIKA

 

Promo cena: 159€ za rezervacije do 30.11.2023.

Redovna cena: 169€

Plaćanje na rate: 179€

* u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz visokopodnim autobusom turističke klase (A/C, video i audio oprema)

 • smeštaj u hotelu *** u 1/2 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto u skladu sa normativima hotela i zemlje u koju se putuje), hoteli tipa „My Continental“***; “Ibis Gara de nord“...

 • razgledanja prema programu

 • usluge licenciranog turističkog vodiča za sve vreme trajanja putovanja

 • troškove organizacije i vođstva puta

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Fakultativne obilaske:

- Parlament (25€),

- Terme: Galaxy (25€), Palm (30€), Elysium (35€).

- Park Herestrau i Baneasa Shoping City (10€)

 • Grupno zdravstveno osiguranje (540 din.)

 • Individualne troškove putnika

 • Doplatu za 1/1 sobu - 100%

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene su prikazane u evrima i plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Načini plaćanja:

- Avansno i

- Odloženo plaćanje: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, ostatak se plaća u jednakim mesečnim ratama, s tim što se čekovi građana deponuju 20 dana pre početka aranžmana po zvaničnom srednjem kursu NBS.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Rumunska novčana valuta je lej (RON). Zamena konvertibilne strane valute se vrši u bankama i u ovlašćenim menjačnicama i ne naplaćuje se provizija. Moguće je vršiti plaćanje roba i usluga karticama, kao i podići novac sa bankomata.

 

ZA OVO PUTOVANJE NEOPHODAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ!

Za ulazak u Republiku Rumuniju rok važenja putne isprave mora biti najmanje tri meseca

od dana planiranog povratka u našu zemlju

 

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja "Sedmica Plus" d.o.o.

 Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com