Zahtev za ponuduPošaljite zahtev

  • Altare_della_patria
  • Duomo_Firenze
  • Fontana_di_Trevi
  • Mojsije
  • Ponte_Rosso
  • Ponte_del_Vecchio
  • Porta_del_paradiso
  • St_Angelo
  • Vatikan
  • colosseum-rome

 

GRANDE ITALIA

Negotin - Venecija - Lido di Jesolo - Firenca – Rim – Verona – Soave - Trst - Negotin

I DAN

27.04.2020.

Polazak iz Negotina u 16.00h. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju sa kraćim usputnim zadržavanjima, po potrebi grupe, radi odmora, kao i usputnim pauzama na graničnim prelazima.

II DAN

28.04.2020.

Dolazak u prepodnevnim časovima u Lido di Jesolo. Odlazak do luke Punta Sabioni i ukrcavanje na brod. Polučasovna vožnja brodom kroz lagune i pored ostrva Lido di Venecija – čuvenog kupališta Venecije. Panoramsko razgledanje Venecije u pratnji lokalnog vodiča: Trg Svetog Marka, Zvonik - Kampanile, Duždeva palata, Most uzdaha, Ponte Rialto… Slobodno vreme. Povratak brodom do parkinga, kraća vožnja autobusom do hotela u Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel 3*.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

III DAN

29.04.2020.

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i polazak za Firencu. Firenca je renesansni dragulj u srcu Italije. Najpoznatija po svojoj čuvenoj katedrali, Duomo, njenoj kupoli i plemićkoj obitelji Mediči. Malo ljudi zna da je ta ista katedrala među deset najvećih crkava u Evropi, da je Firenca još sredinom 14. veka postala prvi grad na svetu s popločanim ulicama i da je neko vreme bila i prestonica Kraljevine Italije. Razgledanje Firence:trg Duomo, Santa Marija del Fiore, Đotov zvonik, trg Sinjori, Palaco Vekio, Ponte Vekio. Nastavak putovanja  za Rim. Dolazak u Rim u večernjim časovima. Smeštaj u hotel 3*. Noćenje.

IV DAN

30.04.2020.

Doručak. Nakon doručka panoramsko razgledanje Rima uz priču turističkog vodiča: forum Romanum sa Koloseumom, hipodrom Circis Maximus, Trg Venecija sa Trajanovim Forumom, Palata Venecije, bazilika Sv. Marka, fontana di Trevi, Španski trg... (pešačka tura) Slobodno popodne. Povratak u hotel. Noćenje.

V DAN

01.05.2020.

Doručak. Slobodan dan. Fakultativno razgledanje Vatikana u pratnji lokalnog vodiča sa obilaskom Vatikanskih muzeja, Sikstinske kapele, Panteona, Cvetnog trga... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

VI DAN

02.05.2020.

Doručak. Polazak za Veronu. Verona je svetski poznata kao mesto gde se odvija radnja Šekspirove drame Romeo i Julija, u čiju čast je uređeno više mesta u gradu, zbog čega grad nazivaju i "Gradom romantike". Rimska arena u Veroni iz 1. veka jedna je od najvećih i najbolje očuvanih. Mogla je primiti 22.000 gledalaca, a i danas se koristi za razne priredbe. U Veroni se, pored ostalih, svake jeseni održava i najveći svetski sajam kamena. Puto. Smeštaj u hotel. Noćenje.

   VII DAN

03.05.2020.

Doručak.Posle doručka polazak za Trst. Dolazak u ovaj grad koji je i luka u Italiji na obali Jadrana sa 210.000 stanovnika, kraj granice sa Slovenijom. Centar je istoimene provincije i regije Friuli - Venecija Đulija. Razgledanje  grada: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, bazilika San Đusto, trg ujedinjenja Italije. Nastavak puta za Srbiju.

VIII DAN

04.05.2020.

Dolazak u Negotin u  jutarnjim časovima. Kraj programa.

ARANŽMAN RAĐEN ZA MINIMUM  40 PUTNIKA

CENA ARANŽMANA: 240 evra

(u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS)

ARANŽMAN OBUHVATA: 

- Prevoz visokopodnim autobusom turističke klase (A/C, TV, video i audio oprema)

- Smeštaj u 1/2, 1/3  sobama u hotelu 3*, na bazi 3 noćenja sa doručkom u okolini Rima

- Smeštaj u 1/2, 1/3  sobama u hotelu 3*, na bazi 2 noćenja sa doručkom u Lido di Jesolo

- Usluge licenciranog vodiča i pratioca grupe za sve vreme trajanja putovanja

- Lokalnu komunalnu taksu u hotelima

- Troškove organizacije i vođenja aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

       -   Obilazak Vatikana u pratnji lokalnog vodiča: 40 € (cena obuhvata uslugu vodiča, ulaznicu, slušalice    

             "bubice", takse i rezervaciju ulaska); potrebno minimum 30 putnika za realizaciju

-   Obilazak Firence 35 €, Venecije 25 € i Verone 25 €

-   Komplet fakultativa: 100 €

-   Individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz

-   Doplatu za 1/1 sobu (u dinarskoj protivvrednosti): 80% od cene aranžmana

-   Grupno putno zdravstveno osiguranje 

 ZA OVO PUTOVANJE NEOPHODAN JE BIOMETRIJSKI PASOŠ, VIZA NIJE POTREBNA!

Putnici sa plavim pasošima i pasošima izdatim od strane koordinacione uprave u Beogradu podležu viznom režimu. Viziranje je individualno, prema pravilima dotične Ambasade / Konzulata u Srbiji. Putnici koji nisu državljani R. Srbije dužni su da se sami obaveste o uslovima njihovog ulaska u Evropsku uniju.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. 

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 7 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja "Sedmica Plus" d.o.o. 

Turistička agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije 

usmene informacije o programu putovanja.

 

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com