Zahtev za ponuduPošaljite zahtev

  • Barselona1
  • Barselona2
  • Barselona_-_Gaudijeva_kuca
  • Barselona_-_korida
  • Lisabon
  • Madrid
  • Madrid2

MADRID - LISABON

Negotin – Bor - Zaječar - Beograd - Lido di Jesolo – Ljoret De Mar – Madrid – 

- Lisabon – Ljoret De Mar – Lido di Jesolo – Beograd – Zaječar - Bor - Negotin

I DAN

03.04.2020.

Polazak u popodnevnim časovima iz Negotina, Bora, Zaječara i Beograda. Putovanje preko Paraćina i Beograda. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju. Usputne kraće pauze radi odmora i graničnih formalnosti.

II DAN

04.04.2020.

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim časovima. Fakultativno: putovanje brodom do Venecije. Razgledanje: most Uzdaha, Duždeva palata, trg sv. Marka, zvonik Svetog Marka, most Rijalto, crkva Santa Marija dela Salute. Povratak brodom. Putovanje do Lido di Jesola. Dolazak u hotel 3***. Smeštaj. Noćenje.

III DAN

05.04.2020.

Doručak. Nakon doručka polazak za Ljoret De Mar. Vožnja kroz Francusku. Dolazak U Ljoret De Mar u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

IV DAN

06.04.2020.

Doručak. Nakon doručka polazak za Barselonu. Panoramsko razgledanje grada (Sagrada familija, trg Katalunja, avenija Dijagonal, Kaza Mila i Kaza Batlo, trg Španija, ulica Rambla sa Kolumbovim spomenikom). Slobodno vreme za šetnju. Polazak za Madrid. Dolazak u Madrid oko ponoći. Smeštaj u hotel. Noćenje.

 V DAN

07.04.2020.

Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili odlazak na poludnevni izlet u Segoviu, koja je jedan od najzačajnijih gradova stare Kastilje, čiji je simbol jedan od najbolje očuvanih akvadukata ove vrste na svetu, starog 2000 godina kojim je čak i u 20. veku voda dopremana u grad. Poseta dvorcu Alkazar (ulaznice se posebno naplaćuju), rezidenciji kraljeva Kastilje, smeštenom na grebenu na ušću dve reke koji će Vas oduševiti svojom bajkovitošću i za koji se smatra da je bio inspiracija Voltu Dizniju. Popodne povratak u centar Madrida. Slobodno vreme u gradu.  Noćenje.

VI DAN

08.04.2020.

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni izlet za Toledo. Vožnja kroz Kastilju, kroz predivne pejzaže, koje opisuje Servantes u „Don Kihotu”. Dolazak u Toledo, koji važi za jedan od najlepših gradova zemlje, čuven i  po tome što je u njemu živeo čuveni španski slikar– El Greko, koji je, po slikama se vidi, bio jako zaljubljen u Toledo. Šetnja uskim krivudavim ulicama, razgledanje spolja katedrale (Catedral de Toledo), u kojoj se nalaze El Grekova platna, do sinagoge Santa Maria la Blanka,  razgledanje spolja Crkve Sv. Tome sa El Grekovim remek delom „Sahrana Grofa od Orgaza“. Slobodno vreme u Toledu. Povratak u Madrid. Noćenje.

VII DAN

09.04.2020.

Doručak. Slobodan dan u Madridu ili fakultativni poludnevni razgled grada – metroom, gradskim autobusom i pešaka: Španski trg sa kamenim spomenikom posvećen Migelu de Servantesu, Gran Via poznat i kao Brodvej Madrida, Kalje Major bivša glavna gradska ulica, Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, Trg Cibelije, Kapija Alkala (Plaza de la Independencia). Slobodno popodne za individualno razgledanje.  Casa de Campo ili poseta muzeju Prado sa kolekcijom preko 7.000 slika, ili obilazak muzeja kraljice Sofije, gde možete videti jedno od najvažnijih remek dela Pabla Pikasa, sliku Gernika… Ili više volite fudbal? Onda svakako preporučujemo posetu španskoj sportskoj svetinji – muzeju Real Madrid i Santjago Bernabeu stadionu. Polazak za Lisabon. Dolazak u hotel. Noćenje.

VIII DAN

10.04.2020.

 Doručak. Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet Batalja, Nazare I Obidoš. Polazak oko 8.30 h. Vožnja do Batalje. Obilazak jedne od najviših crkava Portugala i jednog od 7 čuda te zemlje, Manastira bitke ili Santa Marija de la Viktorija, veličanstveni manastir kao od kamene čipke,  koji je izgradio prvi vladar druge dinastije Žoao krajem 14. veka. Vožnja do Nazarea, slikovitog naselja sa divnom širokom peščanom plažom, poznatog po tipičnoj narodnoj nošnji. Nastavak puta do Obidoša, bajkovitog, veselog i živopisnog gradića unutar starih zidina. Odlikuje se niskim kućama i krivudavim ulicama prepunim cveća. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u Lisabon. Slobodno vreme. Noćenje.

IX DAN

11.04.2020.

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet do Sintre, Kabo da Roka i Kaškaiša. Po dolasku u Sintru, obilazak najromantičnije, bajkovite palate Pena Palace, pod zaštitom UNESCO-a. Spektakularno zdanje palate je u crvenoj, žutoj i ljubičastoj boji, sa neverovatnim kulama i cik-cak kamenom ogradom kao na srednjovekovnim tvrđavama. Unutrašnjost palate je jednako izvanredna jer sve sobe, saloni, dvorane, kapela, odišu bogatstvom. Slobodno vreme. Nastavak vožnje do najzapadnije tačke evropskog kontinenta Kabo da Roka sa zadivljujućim pogledom na strmu, kamenitu obalu i nepregledni horizont Atlantika. U nastavku obilazak čuvenog, mondenskog letovališta lisabonske rivijere Kaškaiša. Povratak u Lisabon. Slobodno vreme. Noćenje.

X DAN

12.04.2020.

Doručak.  Slobodan dan ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni izlet: Razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Istočna četvrt Park nacija, zvana Expo, sa šetalištem, žičarom i jednim od najvećih Okeanarijuma u svetu, odakle se pruža pogled na most Vasko da Gama koji je dugačak 17.5 km, Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi, zapadna četvrt Belem, odakle je krenuo Vasko da Gama na prvo putovanje do Indije, manastir Svetog Žeronima, remek-delo manuelinske gotike, kula Svetog Visentea, zvana Belenska kula i spomenik Velikim prekookeanskim otkrićima. U večernjim satima polazak za Ljoret De mar. Noćna vožnja.

XI DAN

13.04.2020.

Dolazak u Ljoret De Mar u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

XII DAN

14.04.2020.

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Francuskoj i Italiji. Dolazak u Lido di Jesolo u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

XIII DAN

15.04.2020.

Doručak. Posle doručka polazak za Trst. Razgledanje grada: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja Italije i slobodno vreme. Nastavak puta za Srbiju preko Slovenije i Hrvatske uz kraće usputne pauze.

XIV DAN

16.04.2020.

Dolazak u Beograd, Zaječar, Bor i Negotin u večernjim časovima.

ARANŽMAN RAĐEN NA MINIMUM 40  PLATIVIH PUTNIKA PO AUTOBUSU

CENA ARANŽMANA:  12 rata - 670 evra - prva rata 65 evra, ostale po 55 evra

6 rata - 635 evra - prva rata 135 evra, ostale po 100 evra

avansno - 600 evra (važi do 31.01.2020.)

(u dinarskoj protivvrednosti - po srednjem kursu NBS)

ARANŽMAN OBUHVATA: 

- Prevoz autobusom turističke klase po programu (A/C, video i audio oprema)

- Uslugu 2 noćenja sa doručkom u Lido di Jesolu

- Uslugu 2 noćenja sa doručkom u Ljoret De Maru

- Uslugu 3 noćenja sa doručkom u Lisabonu

- Uslugu 3 noćenja sa doručkom u Madridu

- Troškove licenciranog turističkog vodiča

- Troškove organizacije puta

ARANŽMAN  NE OBUHVATA: 

- putno zdravstveno osiguranje

- boravišne takse za hotele u Španiji i Portugalu (ukupno 10 evra), plaća se na licu mesta 

- Individualne troškove putnika van programa

- doplatu za jednokrevetnu sobu - 60% od cene.

FAKULTATIVNO (minimum 30 putnika):

MADRID:

• Pešačko razgledanje grada – 20 €

• Toledo - 35 €

• Segovia – 35 €

          LISABON:

• Pešačko razgledanje grada – 20 €

• Sintra, Kabo Da Roka i Kaškaiš - 30 €

• Porto – 35 € 

          ITALIJA:

• Venecija – 25 €

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja  "Sedmica Plus"   

Turistička agencija, ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com